Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών:

   Πολιτική Απορρήτου :


Στις 25/5/2018 τέθηκε σε ισχύ ο νέος κανονισμός της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο λεγόμενος GDPR.

Είναι ένα χρήσιμος κανονισμός αφού θα μας προστατεύσει όλους από τον καταιγισμό άσχετων διαφημιστικών που λαμβάνουμε καθημερινά, αλλά και γενικότερα θα βάλει σε μια τάξη την τήρηση των προσωπικών δεδομένων από τις εταιρείες και ένα φραγμό στην εμπορευματοποίηση τους.

Σε κάθε περίπτωση, είσαστε σε αυτή τη λίστα ενημέρωσης επειδή:

- έχετε κάνει εγγραφή  επιλέγοντας ναι στο σχετικό πεδίο για την αποστολή newsletter

- είχατε κάποια επαγγελματική συναλλαγή μαζί μας.

Είναι αυτονόητο φυσικά και το δηλώνουμε καθαρά ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας λόγω της σχέσης μας:

- Δεν πρόκειται να δοθούν σε κάποιο τρίτο για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς, 

- Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και μόνο για τους άνω ρητά αναφερόμενους σκοπούς.

- Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων σας, τη διασφάλιση του απόρρητου, της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

- Η επικοινωνία μας αφορά αποκλειστικά και μόνο τη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων σχετικά με νέαπροϊόντα και νέα της εταιρείας μας.

Φυσικά εάν σήμερα ή στο μέλλον αποφασίσετε ότι δεν σας ενδιαφέρουν πλέον οι ενημερώσεις μας, απλά θα μας το γνωστοποιήσετε στο sales@wayshop.gr και θα διαγράψουμε αμέσως όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας.


Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπεύθυνοι του καταστήματος στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης.Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο οι υπεύθυνοί του καταστήματος πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.


Κατά τα λοιπά το κατάστημα δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, ην προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από το κατάστημα.Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.